top of page
Vår & sommar meny
Bufféer Förrätter Varmrätter Desserter Snittar Vickning/Nattamat
Bufféer:
Grekisk buffé:
-
Kycklingspett eller souvlakispett
-
grekisk sallad
-
Fetaoströra
-
Hhummus
-
Tzatziki
-
Olivröra
-
Stekta squashplattor
-
Vegetariskadolmar
-
Grönsaksgryta
-
Klyftpotatis
-
Bröd
Italiensk buffé
-
Olivtapenade
-
Marinerad paprika
-
Grilla Aubergine
-
Blandade Oliver
-
Kallskuret (parma skinka, mortadella, salami)
-
Caprese (färska tomater med mozzarella och basilika)
-
Focaccia (italiensk hembakad bröd)
-
Rosmarin- och citron rostad potatis
-
Italienska köttbullar i en härlig napolitansk tomatsås
Karibisk buffé
-
Chipotlemarinerade handpillade nordsjöräkor med lime & avokado
-
Cheviche på torskrygg: pilgrimsmusslor & lax, chili, koriander, lime & cymansås
-
Francis x Tolbert klassiksa beef chili som serveras med picogallo
-
Tabagokyckling: kycklingryta med smak av kokos, tomat & ingefära
-
Carnitas som serveras med habanero & mangosalsa samt vetetortillas
-
Karibis rissallad med grönsaker, bacon & tomat
-
Mixsallad med majs & ananas
-
Foccacica Cubana
Förrätter:
Alternativ 1:
Kallrökt lax, gurka, dill, löjromscremefraiche, ängsyra, smörstekta rågbrödssmulor,
picklad rödlök & kallpressad rapsolja.
Alternativ 2:
Tomater i olika färger och former, syrad pilgrimsmussla, rökta räkor, forellrom, vattenkrasse, ostcreme, hummer och ramslöksolja.
Alternativ 3: (vegetarisk)
Saltrostade rödbetor, getostkräm, ruccola, pinjenötter och honung
Alternativ 4:
Ankterrin på anklår med honungsmelon, smulad fetaost, balsamicoreduktion,
rostade pinjenötter, machesallad & tagetes
Varmrätter:
Alternativ 1:
Kalvfilé, potatis fondant , ramslökssås, semitorkad tomat och rostad rödlök
& sockerstekt knippmorot
Alternativ 2:
Kummel med ragu på små ärtor och lökar samt rökt sidfläsk, sparrisveluté ,
rostad blomkålspuré & fänkålssallad med dill.
Alternativ 3:
Ångad torskfilé med rödbetor, potatiskräm med dragon och cheddar ,
eldad blomkål & skummig blåmusselsås
Alternativ 4:
Rostad blomkål med Pumpapuré, semitorkade tomater, grillad morot och
sockerärtor ,persiljepesto med solrosfrön och lagrad prästost
Desserter:
Alternativ 1:
Vit choklad mousse med vinbär, lemoncurd & sockerkaksskorpa.
Alternativ 2:
Jordgubbspannacotta med creme pateserie smaksatt med vanilj & syrlig rabarber
Alternativ 3:
Mörk chokladfondant med äpplekompott, kola och mandel & chokladmynta,
Snittar:
Skagenröra på bröd
Marinerade tomater med burrata
Olivtapenade
Fetaoströra med chili
Vickning/Natta mat
Korv med bröd & tillbehör
Nachobord
Pizza slice
Grekisk gyro, kött eller vegetarisk
Buffér
Förrätter
Varmrätter
Desserter
Snittar
vickning
bottom of page