Höst & vinter meny
Bufféer Förrätter Varmrätter Desserter Vickning/Nattamat
Bufféer:
Grekisk buffé:
-
Kycklingspett eller souvlakispett
-
grekisk sallad
-
Fetaoströra
-
Hhummus
-
Tzatziki
-
Olivröra
-
Stekta squashplattor
-
Vegetariskadolmar
-
Grönsaksgryta
-
Klyftpotatis
-
Bröd
Italiensk buffé
-
Olivtapenade
-
Marinerad paprika
-
Grilla Aubergine
-
Blandade Oliver
-
Kallskuret (parma skinka, mortadella, salami)
-
Caprese (färska tomater med mozzarella och basilika)
-
Focaccia (italiensk hembakad bröd)
-
Rosmarin- och citron rostad potatis
-
Italienska köttbullar i en härlig napolitansk tomatsås
Karibisk buffé
-
Chipotlemarinerade handpillade nordsjöräkor med lime & avokado
-
Cheviche på torskrygg: pilgrimsmusslor & lax, chili, koriander, lime & cymansås
-
Francis x Tolbert klassiksa beef chili som serveras med picogallo
-
Tabagokyckling: kycklingryta med smak av kokos, tomat & ingefära
-
Carnitas som serveras med habanero & mangosalsa samt vetetortillas
-
Karibis rissallad med grönsaker, bacon & tomat
-
Mixsallad med majs & ananas
-
Foccacica Cubana
Förrätter:
Alternativ 1:
Rensteksröra med äpplesallad med pinjenötter, Portvins och körsbärssås,
Syltade körsbär & örtsallad
Alternativ 2:
Hummerbisque med västerbottenkräm, räkor och friterad torskkind & prästostkrutonger
Alternativ 3:
Ceviche på pilgrimsmussla med räkor, morot och ingefärskrämkräm & glasört -krutonger
Alternativ 4:
Saltrostade rödbetor med getostkräm, ruccola, pinjenötter & honung
Varmrätter
Alternativ 1:
Majskycklingbröst med rostade Jordärtsskockor och anyapotatis, vitvinssky, souterade ärtor och charlottenlö
Alternativ 2:
Lättrimmad röding med kantareller, mandelpotatispure, gurka, dill & citronette
Alternativ 3:
Halstrad Havsgös med rotselleripure smaksatt med tryffelolja, beurre blanc & smörstekta Haricoverts
Alternativ 4:
Vildsvinskarré med rönnbärsgelé. cognacsky, ragu på smålök, bondbönor & portabellosvamp
Desserter:
Alternativ 1:
Nyponmarmelad med mandelskum, karamelliserade nötter & kryddkaka
Alternativ 2:
Brässerad Ananas med mynta, kokosglass & kolasås
Alternativ 3:
Mörk chokladmousse med myltade björnbär, rostade frön & citroncur
Snittar:
Skagenröra på bröd
Marinerade tomater med burrata
Olivtapenade
Fetaoströra med chili
Vickning/Nattamat
Korv med bröd & rostad lök
Nachobord
Grekisk gyro, kött eller vegetarisk